06 70 677 7699 info@takaritomania.hu

Cégünk takarítással és kertészettel foglalkozik Budapesten és annak környékén. Szolgáltatásaink közé tartozik a lakások, irodák, üzletek és egyéb helyszínek teljes körű takarítása, valamint a kertek és parkok rendben tartása.

Szakértő csapatunk magas minőségű és megbízható szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek. Minden takarítási munkát alaposan elvégezünk, és minden részletre odafigyelünk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a végeredménnyel.

Takarítási szolgáltatásunk magában foglalja a portörlést, porszívózást, felmosást, ablaktisztítást, fürdőszoba és WC takarítást, valamint a konyha és a nappali rendben tartását. Kertészeti szolgáltatásunk magában foglalja a fűnyírást, a bokrok és fák metszését, a sövények nyírását, valamint a kertek és parkok általános karbantartását.

Célunk az, hogy ügyfeleinknek időt takarítsunk meg, és tiszta, rendezett környezetet biztosítsunk számukra. Ha szeretnél többet megtudni szolgáltatásainkról, kérjük, lépj kapcsolatba velünk a honlapunkon keresztül vagy telefonon keresztül. Köszönjük, hogy minket választottál!

Kertrendezés:

Mennyi időt vesz igénybe a kertrendezés?
A kertrendezés időtartama az adott kert méretétől és állapotától függ. Általában egy átlagos méretű kert rendbehozatala 1-2 napot vesz igénybe.

Mire számíthatok a kertrendezés során?
A kertrendezés során a szakembereink rendbe teszik a kertedet, eltávolítják a felesleges növényeket és hulladékot, megmetszik a fákat és bokrokat, elkészítik a talajt a növények ültetéséhez, valamint gondoskodnak a kerti utak és teraszok takarításáról.

Kertépítés:

Mikor érdemes elkezdeni a kertépítést?
A kertépítés ideális időpontja a tavasz és az ősz, amikor az időjárás még nem túl forró és nem túl hideg. Azonban a kertépítés bármikor elkezdhető, ha az időjárás engedi.

Milyen anyagokat használnak a kertépítés során?
A kertépítés során különböző anyagokat használunk, mint például a kavicsot, a fát, a kerti köveket és a műanyagot. Az anyagok kiválasztása az adott kert stílusától és a tervezett funkcióktól függ.

Takarítás Budapest:

Milyen takarítási szolgáltatásokat kínál a cég?
Cégünk teljes körű takarítási szolgáltatásokat kínál Budapesten és annak környékén. Szolgáltatásaink közé tartozik a lakások, irodák, üzletek és egyéb helyszínek teljes körű takarítása, valamint a kertek és parkok rendben tartása.

Mennyi időt vesz igénybe az általános takarítás?
Az általános takarítás időtartama az adott terület méretétől és állapotától függ. Általában egy átlagos méretű lakás vagy iroda takarítása 2-3 órát vesz igénybe, de ennél nagyobb területek esetén több időre lehet szükség.

Ne hezitálj!

Minden takarítás mellé ózonos fertőtlenítést adunk ajándékba!
Az ajánlatkérés csupán egyetlen perc!

You have Successfully Subscribed!