06 70 677 7699 info@takaritomania.hu

A fiatal és dinamikus cégem már több, mint 5 éve vállal kert takarítás és szakszerű ápolás projekteket profi szakembereinkkel. Célunk, hogy minden partnerünk otthonában és kertjében a maximumot nyújtsuk a tisztaság és rend terén.

Természetesen öltözködésünk és felszerelésünk megfelelő szakmai színvonalat tükröz. Minden projektünket alapos helyszíni felmérés előzi meg, hogy pontos ajánlatot és időbeosztást tudjunk adni.

Tavasszal a levelek eltávolítása, gaz és növényi maradványok takarítása, öntözőrendszerek szükség esetén tisztítása és ellenőrzése szerepel teendőink között. Falevelek lesöprése, földmunkák elvégzése és öntöző fejderek teljes körű fertőtlenítése.

Nyár elején a gyomlálás, gondozás és metszés folytatódik, valamint a gyepgondozás teljes spektruma. Ősszel az avar összegyűjtése, elszállíttatása és az utógondozás áll a teendőink középpontjában.

Amennyiben kérdése, javaslata van a kerti munkák vonatkozásában, örömmel állok rendelkezésére! Várom megbízását!

GYIK: Mi a legfontosabb szempont egy kert tervezésekor?
Válasz: Az igények, elképzelések feltárása és a térleti adottságok figyelembevétele. Az új kert kialakítása mindig csak ezek ismeretében lehet sikeres.

GYIK: Mennyibe kerül egy kisebb kert megújítása?
Válasz: Átlagosan 200-300 ezer forinttól indul, de sok tényező befolyásolja, pl. a növények, díszkő, talaj típusa és mennyisége, földmunkák mértéke. Egy pontos ajánlat csak helyszíni bejárás után készíthető.

GYIK: Mitől lesz tiszta és ápolt egy kert?
Válasz: A rendszeres takarítástól. Levelek lesöprése ősszel-télen, téli gondozás, tavaszi felkészítés, gyommentesítés, nyári permetezés, gondozás alapfeltétele a kertünk állapotának megőrzéséhez.

Remélem válaszaim hasznosak voltak, ha még kérdése van, keresse bizalommal cégem!

Ne hezitálj!

Minden takarítás mellé ózonos fertőtlenítést adunk ajándékba!
Az ajánlatkérés csupán egyetlen perc!

You have Successfully Subscribed!