06 70 677 7699 info@takaritomania.hu

A rend és a tisztaság kulcsfontosságú mind otthon, mind a munkahelyen. Ha nincs ideje, energiája vagy szakértelme a takarításra, akkor érdemes igénybe venni a takarítási szolgáltatásokat. Cégünk takarítási szolgáltatásokat kínál a budapesti lakosság és vállalkozások számára, hogy biztosítsuk a tiszta és rendezett környezetet.

Takarítási szolgáltatásunk a következőket tartalmazza:

Otthoni takarítás: Otthoni takarítási szolgáltatásunk segítségével otthonában biztosíthatja a tisztaságot és a rendezettséget. Tapasztalt takarítóink gondoskodnak arról, hogy az otthona minden része ragyogóan tiszta legyen, beleértve a fürdőszobát, a konyhát, a nappalit és a hálószobát.

Irodai takarítás: Az irodai takarítás segítségével biztosíthatja a tiszta és rendezett munkakörnyezetet. Tapasztalt takarítóink gondoskodnak arról, hogy az iroda minden része tiszta és rendezett legyen, beleértve az asztalokat, a padlót és az ablakokat.

Épület takarítás: Az épület takarítása nagyobb épületek esetében is rendelkezésre áll. Tapasztalt takarítóink gondoskodnak arról, hogy az épület minden része tiszta és rendezett legyen, beleértve a lépcsőházat, a liftet és az épületek külső részeit is.

Speciális takarítási szolgáltatások: Számos speciális takarítási szolgáltatást is kínálunk, beleértve az ablaktisztítást, a padlótisztítást és a kárpittisztítást is.

Ha szeretne egy tiszta és rendezett környezetet, akkor bátran forduljon hozzánk! Tapasztalt takarítóink garantáltan megteremtik a rendet és a tisztaságot otthonában vagy munkahelyén.

Ne hezitálj!

Minden takarítás mellé ózonos fertőtlenítést adunk ajándékba!
Az ajánlatkérés csupán egyetlen perc!

You have Successfully Subscribed!